Elkészítés: A húsos szalonnát az olajon egyhén megsütjük, majd hozzáadjuk a vékony félkarikára vágott hagymát, és addig üvegesre pároljuk. Ezután hozzadjuk a fokhagymát és a kis kockákra vágott paprikát. 10 percig pároljuk. Ezt követően hozzáadjuk a bőrétől megfosztott paradicsomot, amit előzőleg kis kockákra vágtunk. A paradicsommal együtt sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és hozzádobunk 1 evőkanál pirospaprikát. Ezután kb. negyed óráig pároljuk. Végül hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott káposztát, és addig főzzük, amíg a káposzta majdnem készre fő. Végül tejszínt öntünk hozzá, felforraljuk, és a főzés utolsó 5 percében beledobjuk a virslit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.