Elkészítés: Mindent megmosok, és megpucolás után apróra vágok. Az olajba a bacont, majd amikor egy kis zsiradékot eresztett, ráteszem a fokhagymát, a vörös- és lilahagymát a gyöngyhagymával. Amikor a hagyma kezd üvegesedni, jöhetnek a paprikák a sóval és a borssal, amikor a paprika is kezd megpuhulni, beleteszem a gombát, 5 perc múlva pedig a paradicsomot a rozmaringgal. Amikor kész ez a lecsós alap, mehet bele a libamáj.
Mire megterítek, az egészből egy nagyon finom egytálétel lett, melyet pirított barna kenyérrel kínálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.