A tarhonyát kevés olajon arany barnára pirítjuk, majd felöntjük 2,5x-es sós forró vízzel és készre pároljuk.
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A paprikát, paradicsomot és a vöröshagymát felkarikázzuk. A szalonnát apró kockára vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, a pörcöt kiszedjük és a visszamaradt zsiradékban átsütjük a karajszeleteket. A hússzeleteket félre tesszük. Az edénybe /amibe a húst sütöttük/ megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, pörcöt, sózzuk, rászórjuk a pirospaprikát és 10-15 percig pároljuk. A húst a lecsóba rakjuk és egyet forralunk rajta. A lecsót ne főzzük nagyon szét!
Tálalásnál a lecsót a húsra szedjük és tarhonyával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.