Elkészítés: A tésztát a szokásos módon lobogva forró, enyhén sós vízben kifőzzük, majd lecsöpögtetjük. A tejfölt a reszelt sajttal összekeverjük (egy keveset a díszítéshez félreteszünk), enyhén megborsozzuk, a tésztát beleforgatjuk. Az egészet kikent tűzálló tálba vagy tepsibe terítjük, és forró sütőben pirulásig sütjük. Közben a szalonnát apróra vágjuk, kiolvasztjuk, és a felaprított hagymát üvegesre pároljuk benne. A tűzről lehúzva belekeverjük a pirospaprikát, majd a szokásosnál apróbbra vágott zöldpaprikát is, és fedő alatt néhány percig pároljuk. Végül hozzáadjuk az ugyancsak feldarabolt paradicsomot. A zúzott fokhagymával, sóval, borssal ízesítjük, és összeforraljuk. Ezt a lecsót a sajtos tésztára halmozzuk, és apróra vágott petrezselyemmel meg egy kevés reszelt sajttal megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.