Elkészítés: A tésztához valókat annyi tejjel gyúrjuk össze, hogy lágy tésztát kapjuk. Két részre osztjuk. Az egyik felét kinyújtjuk kisujjnyi vastagra, és kivajazott tepsibe rakjuk.
Az őrölt pörkölt mogyorót porcukorral, citromhéjjal, 2 tojással és a morzsával összekeverjük. Rásimítjuk a tésztára, a tetejére rakjuk a másik kinyújtott tésztát. Megkenjük a felvert tojással, villával megszurkáljuk, és ráhintünk durvára darabolt mogyorót.
Előmelegített sütőben 180 fokon sütjük, a végén kockára vágva megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.