Elkészítés: A tésztához összekeverjük a lisztet, a sütőport , a vajat és a sót, majd hozzáadjuk a tejfölt és a tojássárgákat, és könnyű tésztát gyúrunk belőle.
A túrót villával összetörjük, ledaráljuk a párizsit vagy sonkát, a túróhoz adjuk. Beleborítjuk a tojásfehérjét, fűszerezzük, esetleg kevés reszelt sajtot is hozzátehetünk.
A tésztát egész vékonyra nyújtjuk, kis négyszögekre vágjuk, a közepére tölteléket halmozunk, összehatjuk, és a végeit lenyomkodjuk. Sütőpapírra tesszük, a tetejét megkenjük tojássárgával, és aranybarnára sütjük. (kb. 20-25 perc)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.