Elkészítés: A zsiradékban a szalonnát pirosra pirítom, rádobom a zöldpaprikát és a hagymát, sózom, borsozom, együtt pirítom néhány percig, majd hozzáadom a paradicsomot és a fokhagymát, fedő alatt párolom-pirítom tovább, néha megkevergetve, saját levében.
Amikor kellően összeestek a zöldségek és kissé megpirultak, a tojásokat villával habosra verem pici sóval, körkörös mozdulatokkal egyenletesen ráfolyatom a zöldségekre, kevergetés nélkül lefedve kb. 2-3 percig közepes hőfokon közepesre (kocsonyásra) sütöm.
Tálalásnál vékonyan megszitálom őrölt pirospaprikával, paradicsom és zöldpaprika szeleteket, friss péksüteményt, vagy ízlés szerint kenyeret kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.