Elkészítés: A húst szép nagy szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk. Sóval, borssal megszórjuk és félretesszük, amíg a
tölteléket elkészítjük.
A nyelvet apró kockára vágjuk, a kolbászt vékonyra karikázzuk, majd összekeverjük a kihűlt rizzsel és a nyers tojással.
A hússzeleteket kiterítjük, elosztuk rajtuk a tölteléket, a tetejükre félbevágott olajbogyókat teszünk, feltekerjük.
Cérnával átkötjük, majd kevés felhevített olajban minden oldalát pirosra sütjük, és húslevest aláöntve puhára pároljuk.
Amikor megpuhultak, kiszedjük a roládokat, a pecsenyelevet pirospaprikával színezett tejfölös habarással besűrítjük.
Tálaláskor vékony szeletekre vágjuk a húst, és meglocsoljuk a tejfölös mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.