Elkészítés: A húst szép nagy szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk. Sóval, borssal megszórjuk és félretesszük, amíg a
tölteléket elkészítjük.
A nyelvet apró kockára vágjuk, a kolbászt vékonyra karikázzuk, majd összekeverjük a kihűlt rizzsel és a nyers tojással.
A hússzeleteket kiterítjük, elosztuk rajtuk a tölteléket, a tetejükre félbevágott olajbogyókat teszünk, feltekerjük.
Cérnával átkötjük, majd kevés felhevített olajban minden oldalát pirosra sütjük, és húslevest aláöntve puhára pároljuk.
Amikor megpuhultak, kiszedjük a roládokat, a pecsenyelevet pirospaprikával színezett tejfölös habarással besűrítjük.
Tálaláskor vékony szeletekre vágjuk a húst, és meglocsoljuk a tejfölös mártással.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.