Elkészítés: A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk úgy, hogy kemény és rugalmas tésztát kapjunk. Fóliába csomagolva egy órára a hűtőbe helyezzük. A lehűtött tésztát ismét rugalmassá gyúrjuk. Belisztezett deszkán vékonyan kinyújtjuk, és kb. 5 cm átmérőjű tallérokat szaggatunk ki belőle.
Sütőpapírral kibélelt tepsiben sütjük meg kb. 15 perc alatt. Vigyázni kell, mert hamar odaég!
Ezalatt a tortabevonót egy kis darab margarinnal felolvasztjuk állandó keverés mellett.
A kisült tallérok egyik felét megkenjük a mogyorókrémmel, összeragasztjuk egy másik darab tésztával, majd a tetejüket olvasztott csokoládéba mártjuk. A még lágy csokoládémázra egy-egy felezett diót teszünk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.