Elkészítés: A kiválogatott lencsét előző este beáztatom.
Másnap citromhéjjal, babérlevéllel, ecettel, sóval, borssal fűszerezve, vízzel feleresztve puhára főzöm.
Közben elkészítem a fasírtot. A hagymát megdinsztelem, a húst ráteszem. Fehéredésig pirítom. Egy keverőtálban összekeverem az összetépdesett, tejbe áztatott zsemlével, a vagdalt petrezselyemmel, fűszerezem. Kis pogácsákat formázok. Bő olajban megsütöm.
Egy serpenyőben elkészítem a rántást: olajban az aprított hagymákat megpirítom, rászórom a lisztet. A rántást a lencséhez keverem, összeforralom, majd a fasírttal tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.