Elkészítés: A kiválogatott lencsét előző este beáztatom.
Másnap citromhéjjal, babérlevéllel, ecettel, sóval, borssal fűszerezve, vízzel feleresztve puhára főzöm.
Közben elkészítem a fasírtot. A hagymát megdinsztelem, a húst ráteszem. Fehéredésig pirítom. Egy keverőtálban összekeverem az összetépdesett, tejbe áztatott zsemlével, a vagdalt petrezselyemmel, fűszerezem. Kis pogácsákat formázok. Bő olajban megsütöm.
Egy serpenyőben elkészítem a rántást: olajban az aprított hagymákat megpirítom, rászórom a lisztet. A rántást a lencséhez keverem, összeforralom, majd a fasírttal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.