Előkészítés: A tésztafőzéshez vizet forralunk. A lencsét megmossuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk, a fokhagymát átnyomjuk.
Elkészítés: A lencsét a húslevesben megfőzzük. Leszűrjük. A tésztát megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Az olajat felforraljuk, és megfuttatjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a darált húst, és morzsásra pirítjuk. Sóval-borssal ízesítjük. A paradicsomot a konzervdobozban hosszú pengéjű késsel apróra vágjuk, a húsra öntjük a kukoricával együtt. Hagyjuk, hogy kissé elfője a levét. A szószt borssal, (erős) paprikával, és az oregánóval ízesítjük. Tálalás előtt belekeverjük a lencsét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.