Megpucoljuk, majd feldaraboljuk a zöldségeket. A csirkemell filét is ujjnyi szeletekre vágjuk.
Az olajon megdinszteljük a sárgarépát, a petrezselymet, a zellert, a karalábét, egy csipet sót is hintünk rá, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, megszórjuk petrezselyemzölddel, és addig pirítjuk ameddig a csirkemell kifehéredik, majd megfűszerezzük sóval, borssal, kurkumával. Egy fazékban közben vizet forralunk, és hozzáöntjük a zöldséges raguhoz.
Beletesszük a levesbe a lestyánlevelet, zellerzöldet, a paradicsomot, a paprikát, a leöblített szárított vargányát és egészben a hagymát, együtt főzzük 5-6 percig.
Belerakjuk a zöldbabot és a felkockázott krumplit. Alacsony lángon főzzük, amikor megpuhultak a zöldségek , a csirkemell kockák, beletesszük a borsót , néhány percig főzzük, majd apróra vágott petrezselyemzöld- és lestyánlevéllel meghintjük.(Az egész hagymát kidobjuk belőle).
Forrón, petrezselyem- és apróra vágott lestyánlevéllel tálaljuk. Aki szereti tehet bele csilipaprikát! Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.