Elkészítés: Szeleteljük fel a húst kerek lapokra. Forraljuk fel a vizet a leveskockával, majd adjuk hozzá a húst. Fél óráig főzzük. Tisztítsuk meg a répákat, a zellert és a hagymát, szeleteljük fel. Főzzük a húslében húsz percig. Az utolsó öt percben dobjuk hozzá a darabolt póréhagymát. Szűrjük le külön a húst, külön a zöldséget. Vasserpenyőben pirítsuk meg a szezámmagot. Forró olajon forgassuk át a lecsepegtetett húst, sózzuk, borsozzuk. A párolt zöldséget főtt burgonyával tálaljuk tetején a pirított szezámmaggal megszórt hússal. Díszítsük apróra vágott snidlinggel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.