Elkészítés: Az összetevőkből a kakaó kivételével tésztát gyúrunk, majd kétfelé osztjuk. Az egyik felébe belegyúrjuk a kakaóport. Ezután egyenként kinyújtjuk a tésztákat, ügyelve, hogy ne ragadjon a deszkára /szórjunk alá elég lisztet/. Miután ez megvan, a sima tésztára fektessük rá a kakaósat, és tekerjük fel henger alakba, ezt csomagoljuk be alufóliába, és kb. 1 órára tegyük be a fagyasztóba, hogy kicsit megdermedjen. Miután kivettük a fagyasztóból, kb. fél centi vastagságú szeletekre vágva tepsibe helyezzük, és kb. 180-200 fokon 15-20 percig szárítjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.