A linzer hozzávalóit, így a lisztet, a vajat vagy margarint, a porcukrot, a citrom lereszelt héját, a vaníliás cukrot, a tojássárgáját és a sütőport gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd folpackba csomagoljuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
Ezután lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát kb. 3-4 mm vastagra, és tetszőleges kiszúróval kiszaggatjuk. Minden második tésztakarika közepét kilyukasztjuk egy kisebb kiszúróval.
A linzer karikákat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 180 fokon 8-10 perc alatt készre sütjük. Még langyosan összeragasztunk egy telit és egy mintásat lekvárral, majd fémdobozba tesszük puhulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.