Elkészítés: A lisztet a sütőporral, cukorral összekeverem, majd hozzáadom a margarint, jól eldolgozom. Ezután teszem bele a tojást, majd puha tésztát gyúrok belőle. Fél órát pihentetem hűtőben.
3 mm vastagra nyújtom, majd először a karikák alját szaggatom ki, kb. 50 darab kört, majd ugyanennyi tetejét, virágos szaggatóval, kis lyukkal a közepén. A virágokat megkenem tojássárgájával, kis cukorral és a citrom reszelt héjával elkevert dióbéllel megszórva sütöm ki előmelegített sütőben. Sütési idő kb. 12 perc 200 fokon.
Ha kihűlt, a talpakat megkenem vékonyan a dzsemmel, és betakarom a virágos tetőkkel. Érdemes 2-3 órára fóliával letakarni, mert úgy hamar puhul. Frissen nagyon kemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.