Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, a főtt tojásokat meghámozzuk. A zöldségeket alaposan megmossuk és leszárítjuk.
A karajszeleteket sóval, borssal, a zúzott fokhagymával ízesítjük, a közepükre teszünk 1-1 főtt tojást, és szorosan felcsavarjuk. Ezután fogpiszkálóval összetűzzük, olajozott tepsibe fektetjük, és 200 fokos sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük.
Közben a körethez a padlizsán két végét levágjuk, hosszában 4 részre vágjuk, a cukkinit hosszában elfelezzük, és fél centi vastag kicsi szeletekre daraboljuk, a paradicsomot 4 részre vágjuk. Végül váltakozva kisebb bambusznyársakra húzzuk, sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel ízesítjük, és serpenyőben a forró olajon, kb. 8-10 perc alatt minden oldalukat pirosra sütjük.
A sült zöldségnyársakat a középen félbevágott madárfészkekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.