Elkészítés: A kifliket karikára vágjuk, cukros, vaníliás cukros tejjel meglocsoljuk, de csak annyit öntünk rá, amennyit felszív.
4 tojás sárgáját 15 dkg cukorral habosra keverjük, majd a kiflire ráöntjük, összeforgatjuk.
Egy tepsit kiolajozunk, pici zsemlemorzsával meghintjük, majd rásimítjuk a kifli felét. A reszelt almát fahéjas cukorral megszórjuk, kissé állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk az almát és a kiflire elosztjuk. Lecsurgatjuk a barackízzel, majd rásimítjuk a megmaradt kiflit.
Előmelegített sütőben kb. 20-30 perc alatt rózsaszínűre sütjük.
Közben habbá verjük a tojásfehérjét 1 csomag vaníliás cukorral, a sült tészta tetejére simítjuk, azután gyengén meleg sütőben rászárítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.