Előkészítés: A csirkemájat és a petrezselymet felaprítjuk. A töltelékhez kikeverjük a csirkemájat, a petrezselymet, a zsemlemorzsát, a brandyt és ízlés szerint rozmaringot és kakukkfüvet. A csirkemell bőrét elemeljük a húsról, zsebet formálunk, beletöltjük a tölteléket, majd kívülről besózzuk. A sütőt előmelegítjük 240 fokra.
Elkészítés: A 2 evőkanál vajat megolvasztjuk, megforgatjuk benne a csirkemelleket, majd 20 percig sütjük a sütőben. Ne süssük túl! A szószhoz a maradék 1 evőkanál vajat megolvasztjuk, belekeverjük a lisztet, felöntjük a csirkelevessel, és felforraljuk. Lassú tűzön hozzáadjuk a tejszínt, ízlés szerint fűszerezzük, és szerecsendiót adunk hozzá. A húst kicsit hűlni hagyjuk, óvatosan felszeleteljük, és tálon egymás mellé helyezzük. A szósszal leöntve tálaljuk. Burgonya, rizs, apróra vágott snidling illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.