Elkészítés: A májat kis kockákra (1x1 cm) vágom, a hagymát apróra. Olajon megdinsztelem a hagymát, mehet bele a máj, a só, a bors, a majoranna is. Puhára párolom. Aki szereti, kevés pirospaprikával is fűszerezheti. Mikor kész, villával kicsit megnyomkodom, és kész is a töltelék. A gombás töltelékhet a gombát szeletekre vágom, hagymával sütöm-párolom, fűszerezem sóval, borssal, majorannával, petrezselyemmel. A leveles tésztát felengedem, kinyújtom 3 mm vastagra, és nagy téglalapokat vágok belőle. Egyik felére 1 kanál tölteléket teszek, a széleket tojással kenem, ráhajtom, és villával össze is nyomom. Tojással lekenem, szezámmaggal jól megszórom, és mehet a 200-220 fokos sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.