Elkészítés: A májat kis kockákra (1x1 cm) vágom, a hagymát apróra. Olajon megdinsztelem a hagymát, mehet bele a máj, a só, a bors, a majoranna is. Puhára párolom. Aki szereti, kevés pirospaprikával is fűszerezheti. Mikor kész, villával kicsit megnyomkodom, és kész is a töltelék. A gombás töltelékhet a gombát szeletekre vágom, hagymával sütöm-párolom, fűszerezem sóval, borssal, majorannával, petrezselyemmel. A leveles tésztát felengedem, kinyújtom 3 mm vastagra, és nagy téglalapokat vágok belőle. Egyik felére 1 kanál tölteléket teszek, a széleket tojással kenem, ráhajtom, és villával össze is nyomom. Tojással lekenem, szezámmaggal jól megszórom, és mehet a 200-220 fokos sütőbe.
2024.09.12.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.