Elkészítés: A combokat csontozzuk ki: egy hegyes, éles késsel vágjuk be a csont mentén, majd szúrjunk alá, és óvatosan végigvágva emeljük ki a csontot. Így nem marcangolódik össze a hús.
A kicsontozott combokat ízlés szerint sózzuk meg, majd az enyhén besózott és borsozott, csirkemájat fektessük bele a csont helyére. Ezután ízlés szerint szórjuk meg a fűszerekkel, tekerjük be a vékonyra leszeletelt császárszalonnával, hústűvel szúrjuk át, hogy sütés közben szépen egyben maradjon.
A tepsit kenjük ki a margarinnal, helyezzük egymás mellé a combokat, öntsük alá a bort, majd fóliával fedjük le a tepsi tetejét.
Helyezzük előmelegített sütőbe, közepes hőmérsékleten kb. 1 óra alatt pároljuk puhára, majd vegyük le a fóliát, és süssük szép pirosra.
Amíg a hús sül, készítsünk mellé ízlés szerint köretet. Én rizi-bizit készítettem, de rizzsel vagy krumplipürével is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.