Elkészítés: A gombákat alaposan átmosom, szárait letöröm (másként felhasználom), megtisztítom, gyengén sózom, borsozom, papírtörlőn leszárítom.
A zsíron gyengén sózva, borsozva megfuttatom a hagymát, amikor pirulni kezd, rádobom a csirkemájat, borral felöntve átsütöm. Merülőturmixszal libazsír hozzáadásával pépesítem, ha igényli, még fűszerezem. Kellemes ízű májpástétomot kell kapjak.
A gombafejeket megtöltöm a pástétommal (ami marad a pástétomból, jó lesz vacsorára), panírozom, olajban kisütöm.
Burgonyapürével, csemege uborkával teszem az asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.