Elkészítés: A 10 tojást keményre főzzük. 5 főtt tojás sárgáját majonézzel és tejföllel kikeverünk. Az 5 tojás fehérjét apró kockákra vágjuk. 1 pár virslit, 1 marék zöldborsót, 1 nagy sárgarépát megfőzünk, majd apróra vágjuk, és a tojáskockákkal belekeverjük az előbbi masszába. Másfél deci vizet, 1 csomag étkezési zselatint 1 húsleveskockával felfőzünk. Ezt melegen hozzákeverjük a masszához. Őzgerincformát fóliával kibélelünk, belesimítunk 4 szelet gépsonkát, beleöntjük a massza felét, sorban ráhelyezzük a másik 5 egész keménytojást, és ráöntjük a többi masszát. Letakarjuk sonkaszeletekkel. Hűtőbe tesszük, 2-3 óra múlva kiboríthatjuk a formából, szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.