Elkészítés: A főtt tojásokat meghámozzuk, és hosszában félbevágjuk. A sárgájukat kivesszük, és a mélyedésekbe 1-1 evőkanál majonézt kanalazunk. Ezután összenyomjuk a két fél tojásfehérjét. A darált pulykahúst keverőedénybe tesszük, majd hozzáadjuk a sót, az őrölt borsot, az őrölt köményt, a vékonyra szelt zöldhagymát, a fűszerpaprikát és a nyers tojást. Az egészet összegyúrjuk, és négy gombóccá formáljuk. A húsgombócokat vizes kézzel kilapítjuk, a közepébe helyezzük a majonézes tojást, a széleket ráhajtjuk, és gömbölyűre formázzuk. Majd a forró olajban közepes lángon pirosra sütjük. Ha elkészült papírszalvétára téve lecsepegtetjük, és kihűtjük. Tálaláskor a friss salátát tányérra halmozzuk, és mellé fektetjük a félbevágott majonézes pulykahús-labdát. Friss pékárut kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.