A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A zellerszárat meghámozzuk hámozóval, elfelezzük és ezt is apróra vágjuk.
Keverőtálba öntjük a tejfölt, a majonézt, a mustárt, a citromlevet, megfűszerezzük kevés sóval, cukorral, borssal és jó alaposan összekeverjük.
A főtt burgonyát lehűtjük hideg vízzel, meghámozzuk és karikára vágjuk.
Egy salátástálba rakjuk, finoman megsózzuk, hozzáadjuk a hagymát és a zellert, meglocsoljuk az öntettel és finom mozdulatokkal alaposan összekeverjük, vigyázva, hogy minél kevésbé törjük össze a krumpli. Letakarva hűtőbe tesszük minimum 2 órára. Sültek mellé fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.