A burgonyát alaposan megmossuk, majd egy lábosba feltesszük főzni annyi vízzel, amennyi ellepi, aztán hozzáadunk 1 teáskanál sót. Miután puhára főztük a burgonyát, leszűrjük. Ha kihűlt, meghámozzuk, majd felkockázzuk. Ezután a lila hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. Felforraljuk a bort, hozzáadjuk a hagymát és néhány percig főzzük.
Habosra keverjük a majonézt a tejföllel és a mustárral. Sózzuk, borsozzuk, majd ízesítjük egy csipet cukorral és dúsítsuk az olajjal. Végül üsszeforgatjuk az öntetet a főtt burgonyával és a borban főtt hagymával. Szobahőmérsékleten 1 órán át pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek. Apróra vágott snidlinggel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.