Elkészítés: A májat megtisztítjuk, és nem vastagságában, hanem széltében kettévágjuk. Ha csirkemáj, akkor nem kell, mert az nem olyan nagy kiterjedésű. A hiedelemmel ellentétben a pulykamájat előre is be lehet sózni, nem lesz kemény. Besózzuk, borsozzuk és megszórjuk majoránnával.
A szalonnát apróbb kockákra vágjuk és zsírjára pirítjuk. A húsát kivéve a visszamaradt zsírban kérget sütünk a májra. (Életveszélyes művelet, nagyon fröcsköl, tetővel védekezzünk, és az edényt tegyük félre pár másodpercre, ha meg akarjuk fordítani májat.) Hagyjuk állni, míg jó vékonyra nyújtjuk a tésztánkat.
A tésztából téglalapokat vágunk, ráteszünk egy májat, szalonnát, vékony szeletekre vágott hagymát, behajtogatjuk, és megkenjük tojással. Mindenki ízlése szerint csomagolhatja.
180 fokos előmelegített sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.