Elkészítés: A tésztát sós, olajos vízben kifőzzük, leszűrjük, és az olvasztott margarinnal összeforgatjuk.
Egy kerek, tűzálló, magas edényt kikenünk margarinnal. Egy réteg tésztát rakunk bele, megkenjük egy réteg lekvárral, majd megszórjuk mákkal. Ismét tészta, majd lekvár következik, utána diót szórunk rá. Az utolsó rétegben tészta, lekvár és kókusz következik. A tetejére mindig tészta kerül.
Közben felolvasztjuk a csokit kevés margarinnal, és a tészta tetejére öntjük.
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon 20-25 percig sütjük. Tálalhatjuk hidegen és melegen is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.