Elkészítés: 10 tojásból hagyományos piskótát sütünk, majd 2 lapba vágjuk.
A mákos piskótához a tojás sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a margarint és a tejfölt, majd belekeverjük a mák és citromhéj keverékét, végül a lisztet és a sütőport. Óvatosan hozzákeverjük a tojások felvert habját. Megsütjük lassú tűznél.
A krémhez a margarint, a cukrot, a vaníliás cukrot kikeverjük. A 3 dl tejből és a 3 kanál lisztből a citromlével pépet főzünk. Ha kihűlt, a cukros margarinnal összekeverjük.
A süteményt összeállítjuk a következő sorrendben: sima piskóta – krém – mákos piskóta – krém – sima piskóta. Tetejére porcukor kerül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.