Elkészítés: 25 dkg vajat 20 dkg cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük. Beleütjük a tojásokat, beleszitáljuk a sütőporos lisztet, majd összedolgozzuk.
A tésztát 2 részre osztjuk. Egyik felét vajjal kikent tepsibe simítjuk, a másikat mákkal összekeverjük, és a világos tésztára kenjük, majd a félbevágott barackot a tésztára tesszük. 175 C-fokon negyven percig sütjük.
A pudingport 6 evőkanál tejjel elkeverjük. A többi tejet a cukorral felforraljuk, és belekeverjük a pudingport, besűrítjük. Kihűtjük, és a túróval összekeverjük.
Hozzáadjuk a habos vajat, majd a tésztát a krémmel megkenjük. Jól lehűtjük.
A bevonókat a 7 dkg vajjal megolvasztjuk, és a krém tetejére simítjuk. Villával hullámokat húzunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.