Langyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt.A többi hozzávalót az olaj kivételével egy tálba kimérjük, majd a felfuttatott élesztővel együtt,nekiállunk belőle tésztát gyúrni, miközben az olajat is apránként hozzáadjuk. A kidolgozott tésztát 1 órán keresztül meleg helyen letakarva kelesztjük.
Ha a tészta megkelt,lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk úgy, hogy egy téglalapot kapjunk.
A margarint megolvasztjuk, és a tésztát bekenjük vele, majd megszórjuk a cukrozott darált mákkal. A hosszabbik oldaláról felcsavarjuk a tésztát, és koszorú alakot formálunk belőle.
A tepsibe helyezzük,majd lekenjük a tojássárgájával. Bevagdossuk a tésztát, hogy a cikkeket ki tudjuk fordítani, így látható lesz a máktöltelék.
Újabb 15 perc pihentetés után, előmelegített sütőben 190 fokon szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.