A brióst újjnyi vastagra felszeleteljük. A felforralt tejben felolvasztjuk a margarint.
A 20 centiméteres, kapcsos sütőformát kibéleljük sütőpapírral, majd megszórjuk a darált keksszel. A formát körbe rakjuk egy réteg szeletelt brióssal és meglocsóljuk a margarinos tejjel. A porcukorral összekevert mák felével megszórjuk. A megmosott és gerezdekre vágott almát rárakjuk, majd újabb réteg következik. /briós, mák, alma/
A 180 fokra előmelegített és sütési hőfokon 15-20 percig sütjük.
A sütőből kivéve rásimítjuk a cukorral kemény habbá vert tojás fehérjét. / először kemény habbá verjük a tojás fehérjét, majd apránként a cukrot is beleszórjuk, ezzel verjük jó keményre / Alacsony hőfokon 15-20 percig szárítjuk.Tálaláskor forró vízbe mártott késsel szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.