Elkészítés: 15 dkg málnát 1 evőkanál cukorral és pici vízzel felforralunk, majd szűrőbe tesszük, a levét is felfogjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tésztát lisztezett munkafelületen kinyújtjuk, egy bögrével, a tésztával a muffinformát kibéleljük. Villával megszurkáljuk, majd 15-20 perc alatt megsütjük. A kosárkákat rácsra téve hagyjuk kihűlni.
A mascarponét a vaníliás cukorral és a porcukorral habosra keverjük.
A tésztakosárkák aljába 1-1 kanál málnapépet teszünk, erre vaníliás mascarponét kanalazunk. A tetejükre málnát teszünk, majd az aprított pisztáciával meghintjük. A tetejét meglocsolhatjuk a málna levével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.