Elkészítés: Először is feltesszük a málnát 1 dl szörppel főni. Mikor forr, besűrítjük kb. 1 dl víz és a keményítő keverékével. Hagyjuk hűlni.
Közben habosra keverjük a cukrot a 2 sárgájával, majd a mascarponéval. A 2 fehérjét habbá verjük, és a mascarponés krémhez forgatjuk.
A maradék málnaszörpöt kissé hígítjuk, esetleg finom likőrrel lehet még bolondítani, pl. Cointreau-val.
Egy zsúrtorta forma (16 cm átmérőjű) oldalát kirakjuk függőlegesen babapiskótával úgy, hogy csak az egyik felét mártjuk meg a szörpben, és az befelé néz. Az alját is kirakjuk teljesen megmártott babapiskótával, majd a krém 1/3 részét rákenjük, arra a málnás zselé 1/3-a jön, majd ismét piskóta. Így rétegezzük, a legtetejére málnazselé kerül.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.