Elkészítés: Először is feltesszük a málnát 1 dl szörppel főni. Mikor forr, besűrítjük kb. 1 dl víz és a keményítő keverékével. Hagyjuk hűlni.
Közben habosra keverjük a cukrot a 2 sárgájával, majd a mascarponéval. A 2 fehérjét habbá verjük, és a mascarponés krémhez forgatjuk.
A maradék málnaszörpöt kissé hígítjuk, esetleg finom likőrrel lehet még bolondítani, pl. Cointreau-val.
Egy zsúrtorta forma (16 cm átmérőjű) oldalát kirakjuk függőlegesen babapiskótával úgy, hogy csak az egyik felét mártjuk meg a szörpben, és az befelé néz. Az alját is kirakjuk teljesen megmártott babapiskótával, majd a krém 1/3 részét rákenjük, arra a málnás zselé 1/3-a jön, majd ismét piskóta. Így rétegezzük, a legtetejére málnazselé kerül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.