Elkészítés: A 4 tojast 4 evőkanál forró vízzel kb. 10 percig keverjük mixerrel, majd hozzáadjuk a cukrot, a lisztet, a sütőport és a vaníliás cukrot. 180 fokon kb. 20 percig a sütőben sütjük. Miután a megsült lap kihűlt, rászorjuk a tejszínhabfixálót, utána a fagyasztott málnát is rátesszük. A málnaszörpöt 1/2 liter vízzel és a 4 csomag piros zselével lassan felforraljuk (cukor nélkül), és a lapon lévő málnára öntjük. Ezután a tejszínt a maradék 3 csomag fixálóval keményre verjük (cukor nélkül), és egyenletesen a málnára kenjük. Legutoljára a vajaskekszet a tejszínhabra rakosgatjuk és porcukorral meghintjük. Legalább 1 napot hagyni kell állni, hogy a keksz átpuhuljon.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.