A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a cukrokkal habosra keverjük. Óvatosan hozzákeverjük a tojássárgáját, a vizet és az olajat. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet is és 160 fokos sütőben egy 37x40-es kivajazott, sütőpapírral bélelt tepsiben tűpróbáig sütjük.
A tejjel megfőzzük a pudingot, majd kihűtjük. A joghurtot langyosra melegítjük, a kevés vízben feloldott zselatin hozzákeverjük. Állni hagyjuk egy kicsit, majd a kihűlt pudinggal csomómentesre keverjük.
Hagyjuk teljesen kihűlni, majd a keményre vert tejszínnel összedolgozzuk. A krémet a piskóta tetejére kenjük, megszórjuk málnával, majd hűvös helyre tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.