A tortához 3 dl tejszínből a habfixálóval kemény habot verek.
A tejet a zselatinra öntöm, és kis lángon addig keverem, amíg folyósra nem oldódik.
A túrót áttöröm, és összekeverem a tejföllel, cukorral, krémsajttal. Citromhéjjal és sóval ízesítem.
A töltelékhez a málnazselét a zacskón lévő előírás szerint (mintha egy torta tetejére zselébevonatot készítenék) megcsinálom, majd hozzákeverem a szitán átnyomott friss gyümölcsöt. Hagyom, hogy kihűljön.
Közben egy nagy, kapcsos tortaformát folpack fóliával kibélelek.
A túrós masszába óvatosan beleforgatom a tejszínhabot és a már kihűlt tejes zselatint. Egyharmadát belekenem a tortaformába, és mélyhűtőben 15 percig hűtöm.
A zselé egyharmadát ráöntöm, ezzel is beteszem a mélyhűtőbe. Ha félig megdermedt, a második réteg túrókrémet kenem rá, és addig rétegezem, amíg a hozzávalók el nem fogynak.
A tetejét tetszés szerint feldíszítem a félretett tejszínhabbal és kevés málnazselével.
Tálalás előtt a meglazított tortaforma oldalát körbevágom, és a tortalappal együtt tortástálra csúsztatom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.