Elkészítés: A keményítőt, a narancs levét, reszelt héját és két evőkanál olajat összekeverünk egy kis tálkában, majd fél dl vízzel higítjuk. Egy nagyobb serpenyőben vagy wokban felforrósítunk 3 evőkanál olajat, beletesszük a metéltre vágott zellert, paprikát, átforgatjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, mogyorót, majd állandóan kevergetve kb. 3 percig együtt sütjük, majd kiszedjük a serpenyőből.
A visszamaradt olajba diónyi vajat teszünk, átforrósítjuk, beletesszük a felkockázott húst, sóval, curryvel megszórjuk, és kb. 10 percig sütjük.
Hozzákeverjük a zöldségeket, a gerezdekre szedett mandarint (a nagyobbakat félbe-harmadba vágva), a keményítős szószt, és 3-4 perc alatt átforrísítjuk. Rizságyon tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.