Elkészítés: A filézett csirkemellet kockára vágom. A tojásfehérjét habbá verem a szójaszósszal és az étkezési keményítővel, ebbe beleforgatom a csirkemelleket, és 2 órán át (vagy egy egész éjszaka még jobb) pácolom. Wokban vagy teflonserpenyőben a mandulát szárazon picit megpirítom, kiteszem kis tányérba, majd ugyanebben a serpenyőben a hagymát megdinsztelem, ráteszém a csirkemelldarabokat, és 15 perc alatt megpirítom folyamatos kavargatás közben. Sózom picit, borsozom, gyömbérrel ízesítem (friss vagy száritott is lehet), teszek rá egy pici ételízesítőt, és rászórom a mandulát, összeforgatom őket alaposan. Víz nem kell alá, csak ha nagyon tapad a serpenyőhöz, akkor egy pici. Rizzsel, barackbefőttel, ínyenceknek chutney-val ajánlom.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.