Elkészítés: A filézett csirkemellet kockára vágom. A tojásfehérjét habbá verem a szójaszósszal és az étkezési keményítővel, ebbe beleforgatom a csirkemelleket, és 2 órán át (vagy egy egész éjszaka még jobb) pácolom. Wokban vagy teflonserpenyőben a mandulát szárazon picit megpirítom, kiteszem kis tányérba, majd ugyanebben a serpenyőben a hagymát megdinsztelem, ráteszém a csirkemelldarabokat, és 15 perc alatt megpirítom folyamatos kavargatás közben. Sózom picit, borsozom, gyömbérrel ízesítem (friss vagy száritott is lehet), teszek rá egy pici ételízesítőt, és rászórom a mandulát, összeforgatom őket alaposan. Víz nem kell alá, csak ha nagyon tapad a serpenyőhöz, akkor egy pici. Rizzsel, barackbefőttel, ínyenceknek chutney-val ajánlom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.