A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd a vajjal. Hozzáadjuk a darált mandulát, a zsemlemorzsát, a felolvasztott csokoládét, a feketekávét, végüla tojások felvert habját. A tésztát sütőpapírral kibélelt, kapcsos tortaformába öntjük és közepes lángon megsütjük. Ha kihűlt. háromfelé vágjuk. A töltelékhez kevés forró vízben felolvasztjuk a zselatint. A tejszínt habbá verjük, beleszitáljuk a porcukrot, majd belekeverjük a reszelt étcsokoládét és a finomra őrölt mandulát. A tortalapokat meglocsoljuk rummal és megkenjük a csokis habbal. Egymásra helyezzük, kissé összenyomjuk. Legalább egy órára hűtőszekrénybe állítjuk. Ízlés szerint habrózsákkal, csokoládéforgáccsal díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.