Elkészítés: A vajat és a lisztet a 4 tojássárgával este jól összedolgozzuk, 24 kis darabra elvágjuk, kis golyókat gömbölyítünk belőle, és a hűtőszekrénybe helyezzük.
Másnap a golyókat vékonyra kisodorjuk.
A tojásfehérjéből keményre vert habba vagdalt mandulával, porcukorral, citromhéjjal tölteléket keverünk, majd a kinyújtott tészta közepébe egy-egy kanálnyit helyezünk belőle. A tészta széleit összecsippentjük, lenyomkodjuk.
A mandulás táskákat tepsibe helyezzük, lassú tűznél rózsaszínűre sütjük, majd porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.