Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítettem. Egy gáztepsit sütőpapírral borítottam.
A leveles tésztát a hűtőszekrényből kivéve 10 percig pihentettem a konyhapulton. Keresztben kettévágtam. A munkafelületet meghintettem egy kevés liszttel, a tésztát erre helyeztem. A töltelék felét rákanalaztam úgy, hogy a szélein 2 cm-t üresen hagytam. Feltekertem.
Az előkészített tepsire helyeztem. A tészta másik felét megtöltöttem a maradék aszaltszilvás krémmel, ugyanúgy feltekertem.
Mindkét rudat megszurkáltam villával, majd a kissé felvert tojással vékonyan megkentem, végül mandulalapokkal szórtam meg.
Forró sütőben 35-40 perc alatt pirosra sütöttem. Fátyolnyi vaníliás porcukorral meghintettem, langyosan szeleteltem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.