Az apróra vágott mangót héjastól apróra kockázzuk, ráöntjük a cukrot és a mazsolát, félretesszük.
A vajon megpattogtatjuk a mustármagot, rádobjuk a csípős paprikát, a gyömbért és a hagymát. Hozzáadjuk a paradicsomot, a fokhagymát, a curryport, a cukros mangót, és gyakori kevergetéssel puhára pároljuk, néha felöntve kevés vízzel, hogy ne égjen oda. Sózzuk, borsozzuk. Végezetül meglocsoljuk ecettel.
Amikor minden puha és a chutney besűrűsödött, akkor lehúzzuk a tűzről.
Megjegyzés
Főtt húsokkal, sajtokkal tálaljuk, remek kísérője ezen ételeknek.
A receptet és a fotót Sildiko2 küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.