Elkészítés: A piskótához a tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet, beleforgatjuk a tojások fehérjéből vert habot, és közepes hőfokon megsütjük. A sütőből kivéve konyharuhára fektetjük, eperlekvárral bekenjük és hagyjuk hűlni.
A zselatint kevés vízbe áztatjuk, és hagyjuk megduzzadni. A tejszínt habbá verjük, 1/3 részébe keverjük a vaníliás cukrot, a langyos zselatint, végül a maradék habbal készre keverjük.
A piskótalap felénk eső 1/3 részére helyezzük a lecsepegtetett gyümölcsöket, a felső 2/3 részt pedig bekenjük tejszínhabbal. A konyharuha segítségével feltekerjük, hűtőben dermesztjük. Csak utána szeleteljük fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.