Elkészítés: A mangót meghámozzuk, húsát kockázzuk, meglocsoljuk 1 evőkanál citromlével, összeforgatjuk.
A túrót összetörjük, a tojások sárgáit a cukrokkal habosra keverjük, belekeverjük a túrót és a többi hozzávalót, végül a mangót. A tojások fehérjét a citromlével és 5 dkg porcukorral kemény habbá verjük, majd 2 részletben óvatosan a túróba forgatjuk.
A tésztához valókat összegyúrjuk, a tészta felét kikent közepes tepsibe nyújtjuk. Meghintjük morzsával, elsimítjuk rajta a túrókrémet, a másik kinyújtott tésztalappal befedjük.
Tetejét tojássárgájával megkenjük, villával óvatosan megszurkáljuk, és előmelegített 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
A tepsiben kihűtjük, majd szeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.