Elkészítés: A megmosott, leszárított csirkemelleket hegyes éles késsel felszúrjuk, sózzuk, borsozzuk. A mangót vékonyan meghámozzuk, és húsát levágjuk a magjáról. Az egyforma apróburgonyát megmossuk, majd sós vízben megfőzzük és leszűrjük.
Az előkészített csirkemelleket a mangóval megtöltjük, a töltőnyílást bambuszpálcával összetűzzük, az aprított kakukkfűvel, rozmaringgal ízesítjük. Végül forró serpenyőbe téve az olívaolajon, fedővel lefedve, közepes tűzön mindkét oldalukat kb. 15 perc alatt megsütjük.
Ha elkészült, kivesszük, melegen tartjuk, a visszamaradt zsiradékra tesszük a vajat, ha felolvadt, rámorzsoljuk a rózsaborsot, megpirítjuk, felöntjük a tejszínnel, és a felére beforraljuk. Közben sóval ízesítjük.
A körethez a főtt apróburgonyát a forró vajon átforgatjuk, majd tálaláskor tányérra tesszük, körbelocsoljuk a mártással, és belefektetjük a félbevágott töltött csirkemellet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.