Elkészítés: A füge alját levágjuk, a belsejét kiskanállal kikaparjuk, félretesszük.
Elkészítjük a sűrű palacsintatésztát: ehhez a bunda összes hozzávalóit habverővel simára keverjük, pihentetjük, míg elkészítjük a vörösbormártást.
A cukrot világosbarnára karamellizáljuk, hozzáöntjük a vörösbort, a felére főzzük, és a hideg vízzel elkevert keményítővel besűrítjük (tálalhatjuk, hidegen vagy melegen is).
A töltött fügéket a masszába mártjuk, meghempergetjük a mandulában, és forró olajban pirosra sütjük, papíron lecsepegtetjük.
A sabayonhoz a tojássárgákat keverőtálba tesszük, hozzáöntjük, a bodzaszörpöt és a martinit, majd gőz felett habosra verjük, amíg szép krémes lesz.
A fügéket a kétféle mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.