Elkészítés: A krémhez a torta készítését megelőző estén vízgőz felett megolvasztom a csokoládét, majd felöntöm tejszínnel, hozzáadom a cukrot, felforralom. Kihűtöm, utána a hűtőbe rakom 1 éjszakát pihenni.
A piskótához a tojásfehérjét kemény habbá verem. A tojássárgákat a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverem, belevegyítem a sütőporral elkevert lisztet, végül beleforgatom a habot is. Előmelegített sütőbe, 180 fokon megsütöm, míg aranybarna nem lesz a tészta.
Mikor kihűlt, 2 lapba vágom, megkenem a csokikrémmel, majd egymásra helyezem a lapokat. A tetejét is krémmel fedem, marcipánnal díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.