Elkészítés: Egy tepsibe sütőpapírt teszek, a sütőt előmelegítem. A marcipánt, a pisztáciát és a fehércsokit apróra vágom. (Hogy miből mennyit...??? Nem tudom. Úgy 1-1 marékkal.)
Egy nagyon kevés lisztet félreteszek, amiben majd megforgatom a belevalókat. A tojásfehérjéket kemény habbá verem, félreteszem. A tojássárgákat a cukorral krémesre-habosra verem, majd hozzáadom a sütőporral elkevert liszt felét, elkeverem, 1-2 evőkanál habbal lazítom, majd a maradék lisztet is belekeverem. Végül óvatosan beleforgatom a tojáshabot. A darabolt pisztáciát, csokit és a reszelt marcipánt is belekeverem a piskótatésztába, és mehet is a sütőbe.
Úgy sütöm, mint a piskótát. Kb. 20 percre van szüksége. Tűpróbával ellenőrzöm, megsült-e.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.