Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, lefedjük, és a hűtőbe tesszük fél órára.
Sütőpapírt teszünk 2 tepsire. A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A tésztát 2-3 mm vastagra kinyújtjuk, majd 4 cm átmérőjű szaggatóval kiszúrjuk. A tepsibe rakjuk és megsütjük őket.
A kihűlt korongokat egyenletesen, vékonyan megkenjük a lekvárral. A marcipánmasszát átgyúrjuk és hurkát formálunk belőle. Majd porcukorral hintett munkalapon kinyújtjuk. A tésztához használt szaggatóval ugyanannyi korongot készítünk. A marcipánkarikákat rárakjuk a lekvárral megkent tésztára. Óvatosan rányomkodjuk.
Összetörjük a csokoládét, és mikróban megolvasztjuk. A korongokat félig megmártjuk benne. Színes cukorral szórtam meg a csokoládés felét, de díszíthetjük másképpen is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.